2009. december 12., szombat

A harmadik csapat

Ma ismét fogadhattunk egy kis csapatot, égő gyertyákkal kopogtattak az ajtón. Ők profik, no de könnyű nekik, a magasabbik kislány nővére néptáncot oktat, és segített a jelmezt, meg a koreográfiát kitalálni a dalfüzérhez.
Az angyalok:
és a pásztorok:


Négyen voltak, de öten lettek volna. Ma is egyvalaki, egy angyal hiányzott a csapatból, mert misére ment. A Betlehem kész darab, de a mohát itt is saját kezűleg szedték össze a gyerekek, és két teamécses világít s ad melege a Jézuskának. Olyan szép ötlet!
Hódolat a Kisdednek:
Mennyből az angyal:-)))

4 megjegyzés:

  1. Tényleg az! :-)))

    Fantasztikus! Hány perces egy ilyen előadás? Kapnak sütit meg teát is? Hány helyre mennek egy este?

    Nagyon édesek, csak ismételni tudom magam! És hogy a fiúk is rávehetők erre, nem is hittem volna!

    VálaszTörlés
  2. Hát olyan öt-hat perc, de mind más, és szerintem benne van a szívűk-lelkük, nézd csak meg azt az angyalkát a babával!

    Sütim pont nem volt, de szaloncukrot meg mandarint kaptak. Este 6 és 8 közt van kimenőjük, ez olyan 15-20 helyre elég, de sokat vándorolnak az utcán. Olyan édes, mindig megtervezik az útvonalakat, hogy ma ez az öt utca, holnap meg a másik öt. Rokonokhoz, ismerősökhöz mennek csak, idegen házakhoz ritkán. Vannak, akik lesben állnak rájuk, és becsalják őket.

    VálaszTörlés
  3. Én is becsalnám őket! Nem kevés az az 5-6 perc se, mert tudni kell a szöveget. Ha nekem 5-6 percig kéne szerepelnem valahol, biztosan lebőgnék.

    VálaszTörlés
  4. Olyan gyönyörűen hull a hó, a kollektíva kinn áll az ajtóban, és csak bámulja!

    VálaszTörlés